luni, 25 iunie 2007

Stimati tineri,
Tineretul Crestin Democrat - PNTCD, este una dintre cele mai puternice organizatii de tineret politice din tara membra a organizatiilor speciale politice ale Partidului Popular European si ale Internationalei Crestin Democrate.
Inca din anii 1990 aceasta impreuna cu tinerii lideri politici de atunci au contribuit in mod constructiv la aparitia unei noi clase politice.
In acest moment TCD-PNTCD este in plina reconstructie si in plina campanie de elaborare a noului MESAJ al TCD si al noului PROGRAM POLITIC.
In aceste sens TCD-PNTCD vine cu o provocare pentru toti tinerii din tara care doresc sa isi exprime public si transparent parerea cu privire la:
Care ar trebui sa fie MESAJUL TCD-PNTCD? si
Care ar trebui sa fie liniile directoare ale viitorului PROGRAM POLITIC al TCD-PNTCD.
Asteptam opiniile dumneavoastra pana la data de 30 septembrie 2007 pe blogul nostru la sectiunea comentarii si pe adresa de e-mail tcd.pntcd@gmail.com.
Presedinte TCD-PNTCD
Victor Ionescu

3 comentarii:

nick-TCD_SUCEAVA spunea...

Crestin-Democratia renaste in Romania!
Salutare,este important sa utilizam termenul de"noua viziune"..pentru ca in opinia mea ,asa am promova idei noi care sunt specifice noua tinerilor.
Nu trebuie sa ne temem de ceea ce este nou pentru ca ar putea sa aduca inbunatatiri si schimbari radicale in mentalitatea romanului.
Idei precum:grija pentru adolescent si pentru viitorul acestuia;eliminarea abandonului scolar;orientare scolara si profesionala;implicarea tinerilor in diferite proiecte din diverse domenii;sensibilizarea opiniei publice in legatura cu problemele tinerilor;cauzele violentei domestice si a celorlalte forme de violenta-metode de solutionare si de reducere a ei;atractia sexuala intre tineri;credinta tinerilor in Dumnezeu-ce presupune ea?;creativitate si distractie sau creativitate,abstinenta si rigoare?;interesul joaca fesul sau adoptarea principiilor morale de adevar ,dreptate,justitie,corectitudine,onestitate,dinamism,credinta,loialitate,durabilitate,nou-nascut etern,rabdare,sinceritate?;---ar trebui sa ne puna pe ganduri...si sa meditam,caci crestin-democratia semnifica pentru tineri un nou inceput,o renastere din propia cenusasi nu numai.
mesajul TCD trebuie sa fie unul sincer ,scurt si la obiecte,iar ideea de baza ar fi asta:NOI NU FaCEM POLITICA DE DRAGUL POLITICII CI NOI FACEM POLITICA CU PASIUNE SI TENDINTA IN PROCESUL EVOLUTIV AL SOCIETATII!Partidul istoric renaste prin NOI ,tinerii,datorita faptului ca interesele noastre nu sunt personale ,ci profesionale,iar NOI vom deveni oameni politici de cariera prin constiinta,munca si nu demagogie.
Sustin ideea de reintriducere in facultati a oretoriei....nu mai putem accepta ca edilii Romaniei sa fie analfabeti si materialisti.
Este necesar sa creem" o noua clasa politica cu o noua viziune",acesti politicieni vor curata societatea de persoane cu interese personale si de "amarati imbogatiti peste noapte",corupti,lenesi,neabordabili si neamabili,mincinosi si "falsi actori".
TCD-renaste prin aplicarea propriilor valori:solidaritatea,dreptatea sociala,toleranta,libertate....la care se vor adauga idei noi din "NOUA VIZIUNE"......

Anonim spunea...

Strada Radu Beller

Laptop Alb spunea...

Porcarie de site